Retourneren & ruilen

Tijdens de sale in coronatijd nemen wij geen producten retour. Wij zijn twee kleine winkels die op dit moment gesloten zijn dus ook geen retourzendingen aan kunnen nemen. We weten zelfs niet of we na 19 januari a.s. weer open mogen. En kunnen het dus niet riskeren om na half januari of misschien later alles terug te krijgen en het dan niet meer te kunnen verkopen. Dus twijfel je toch? Je mag altijd bellen of whatsappen met ons (06-23 67 75 87). Dan kunnen wij je voorzien van maat en info of als je in de buurt woont kunnen we het brengen zodat je het kan passen en dan betalen. 

 

Indien je niet tevreden bent met een ontvangen product of je een product wilt ruilen uit onze nieuwe collectie, heb je het recht het product aan ons te retourneren of te ruilen.

 

Onze voorwaarden
Mocht je aankoop niet aan je verwachtingen voldoen, dan heb je het recht om artikelen tot 7 dagen na ontvangst retour te sturen. 

Wij zouden het fijn vinden als je dan als volgt te werk zou willen gaan: 

  • Meld je retour of ruiling aan door ons een mailtje te sturen naar doormode@live.nl
  • Stuur je pakketje binnen 7 dagen retour. We adviseren om het pakketje aangetekend te retourneren zodat het pakketje traceerbaar is met een track & trace code. 
  • Retour verzendkosten zijn voor eigen rekening. 

 

Zorg ervoor dat het te retour gestuurde artikel nog voorzien is van de originele labels en indien mogelijk in de oorspronkelijke verpakking. 
Artikelen worden niet geaccepteerd:

  • als ze gedragen en/of gewassen zijn;
  • sporen van parfum, deo en make up resten hebben;
  • beschadigd zijn of wanneer je zelf geprobeerd hebt de beschadiging te herstellen;  
  • als je de gebruiksaanwijzing niet hebt opgevolgd.


Omruilingen
Ruilen is enkel mogelijk wanneer het hetzelfde artikel betreft in een andere maat. Wanneer je wenst te ruilen wordt het geruilde product kosteloos naar je verzonden. Je betaald wel zelf de retourkosten.

Verwerking retour en terugbetaling 
Door Mode & Labels by Door zullen uiterlijk binnen 14 werkdagen nadat een product in goede staat retour ontvangen is, het betaalde aankoopbedrag, exclusief de verzendkosten, rechtstreeks op je bankrekening terugstorten of opdracht geven aan de creditcardmaatschappij om het bedrag bij te schrijven. Je moet rekening houden met 2 a 3 dagen verwerkingstijd.

De retourzending kan verzonden worden naar onderstaand adres:

Door Mode & Labels by Door

Kerstraat 22 

6981 CM Doesburg

KvK: 09186871